Anders Malta
Anders Malta

Anders Malta
Anders Malta

1/15
ons. 08. jul. | TAP1- JAZZ / FUSION / WORLD / KLASSISK

OK NOK ... KONGO

Thomas Agergaard/sax og fløjte - Mads LaCour/Trompet- Mikkel Ploug/guitar - Martin Maretti Andersen/trommer - Nils Bo Davidsen/bas
Man kan ikke længere tilmelde sig
OK NOK ... KONGO

Tid & sted

08. jul. 2020 19.00
TAP1- JAZZ / FUSION / WORLD / KLASSISK

Om eventet

Op igennem 90'erne var det sprudlende og fantasirige Ok Nok Kongo toneangivende nationalt i en grad, der gav genlyd internationalt. Gruppen var en del af den smeltedigel af moderne balstyrisk jazz i fusion med både world og klassisk, som opstod på den københavnske scene det årti.

De har en rebelsk farverig tilgang til musik, som ikke lader publikum i stikken. Det er både festligt, farverigt og underholdende, når der rejses igennem tiderne med kompositioner, der hilser på jazz'ens mange tidsbestemte stilarter.

En perlerække af dansk jazz' profiler er nu igen samlet for at tage på en musikalsk rejse, der bringer jazzhistorien langt ud over kanten af stilarter. Alt sammen tilrettelagt af kapelmester Thomas Agergaard. Thomas Agergaard er både kunstmaler, musiker og komponist med en række CD-udgivelser bag sig. Senest i 2017 udgav han en CD’en Black Swan med egne kompositioner med og til Kathrine Windfeld Big Band

Del denne begivenhed

hashninja4.png

"Hashtag Records, live streamer og optager koncerter fra danske venues.

 Bliv medlem nu og få fri adgang til samtlige live streams, samt vores   voksende video arkiv med nu over 50 velspillede koncerter"